Våra klasser

Här på Träningsrevolution hittar du klasser som stärker kroppens kvaliteter som styrka, kondition, flexibilitet, spänst och koordination. Enligt devisen ”Rör dig som du vill känna dig" är klasserna kategoriserade under rubrikerna KRAFT, ENERGI och STILLHET.

KRAFT
Kraftklasserna består av kraftfulla och starka rörelser. Rent fysiskt fokuserar de på att bygga styrka och/eller explosivitet. Mentalt skapar de en rejäl dos jävlar anamma och en känsla av just kraft. Ny glöd och styrka helt enkelt. Visste du att vältränade muskler dessutom har högre förmåga att bryta ner ämnet kynurenin som vi bildar vid stress. Det innebär att regelbunden styrketräning gör att vi hanterar stress bättre och faktiskt känner oss mindre stressade.

ENERGI
Energiklasserna ger precis vad det låter som: Ny energi! När du får upp pulsen och skakar om kroppen ökar kroppen produktionen av

Signalsubstanserna dopamin, serotonin och noradrenalin. En cocktail som påverkar allt från humör, stressnivå till koncentrationsförmåga. Rör dig nu och bli mer fokuserad, gladare och balanserad som ett direkt resultat efter träningspasset.

BALANS
Vill du stilla dina tankar, stilla kroppen. Behöver du slappna av mentalt, släpp taget om kroppen. Mjuka rörelser synkroniserat med djupa andetag gör att spänningar släpper och du blir lugnare. Och precis som att den stressade drar axlarna mot öronen kan vi hjälpa oss själva åt andra hållet, släppa på de fysiska spänningarna och låta det mentala följa efter.

Uppvarvad? Testa att stå eller sitta och fälla överkroppen framåt samtidigt som du drar några djupa andetag så kommer du att påverka ditt parasympatiska nervsystem och bli lugnare. Så enkelt och effektivt.