Allt du behöver veta


Bakgrund:
Vi ser rörelse som ett lika basalt behov som sömn, mat och fysisk beröring. För oss är träning inte primärt något vi gör för att bli snabbare, smalare eller starkare – även om fysisk utveckling är både kul och en naturlig följd av att vi rör på oss. 

Med kunskap om hur rörelse – förutom att stärka vår fysik – påverkar hjärnan, hormoner och signalsubstanser jobbar vi med målsättningen att skapa träning som ger hållbara starka kroppar och balanserade vakna sinnen.  

Våra klasser
Alla klasser är 15 minuter och lägger stor vikt vid din egen upplevelse, närvaro och musik. Instruktionerna hålls därför medvetet minimalistiska. 

Har du frågor om någon klass eller rörelse, eller önskar tips på övningar för något specifik ändamål? Maila hej@traningsrevolution.se så ser vi till göra ett videoklipp svar på din fråga. 

Klassuppdelning
Som den del av naturen människan är har vi valt att bygga vårt innehåll kring de fyra elementen:

ELD – Träning för fokus och lugn
Här jobbar vi med fokus på core och med övningar som både kräver och ger kvaliteter som närvaro, fokus, uthållighet och förmågan att samla och rikta sin energi åt ett och samma håll. Vi hämtar tekniker från yoga, pilates, kampsort och mindfulness. 


JORD – Träning som grundar och skapar kraft
I jordklasserna jobbar vi nära marken. Med tunga och rejäla rörelser byggs råstyrka som är både fysisk och mental. Vi skippar helt enkelt finliret och går all in urkraft.

LUFT – Träning för ny energi
Lätt, mjukt, fullt ös, skak, upp och ner. Luftklasserna använder tekniker som både lirkar, leker och skakar spänningar ur kroppen. Styrkedelarna är lekfulla, ofta med möjlighet att jobba med handstående, armbalanser och andra utmaningar. De pulshöjande delarna är vilda. Kul träning som blåser in ny energi i systemet.

VATTEN – Träning för balans
Stora svepande rörelser (som om vi rörde oss i vatten), flödande yogainspirerade sekvenser och övningar som bäst beskrivs som en mix av dans och styrketräning ökar vår förmåga att sömlöst gå mellan mjuk och stark. Grundläggande för en hållbar och balanserad kropp.  

INTENSITET
:
Varje element innehåller fyra block. Vill du hellre välja träning utefter intensitet eller typ av träning navigerar du enkelt under följande kategorier:
MJUK:
Klasser på matta med fokus på core och mjuk överkropp.
DYNAMISK:
Sekvenser som ger styrka och flexibilitet.
PULSHÖJANDE
: Högre tempo ofta till musik. Här går vi all in.
STILLA:
Stretch och medveten närvaro med avslutande meditation. 

Mer info om våra medlemskap hittar du här. (Klicka på välj plan för att få veta mer om vad som ingår förutom all onlineträning.)

Mer info om Träningsrevolution, våra events och konferenser vid Båven hittar duhär.

Var det inte allt du behövde veta? Maila din fråga till hej@traningsrevolution.se